Forum.Pozri.sk Fórum o aktualných temách športovýy náramok
|
športovýy náramok | | Od: Kedy: 02. 01. 2018, 09:25
Ahojte, máte niekto nejaký športový fitness náramok ? Chcem si mnajaký kúpiť a začať pravidelne behať tak nech
mám aj niečo podĺa čoho si to merať :) |
| |
|
|
re: športovýy náramok |
| Od: Annie Kedy: 10. 02. 2021, 11:30
Mám Fitbit a super |
| |
|
|
| Od: Kedy: 25. 11. 2020, 12:33
Ahoj, ja osobne používam od Xiamo Fibit a som s nimi maximálne spokonjný, avšak mám staršiu radu a už je na
trhu aj novší model a nie sú ani cenovo drahé tieto hodinky. Zaleží asi aj od teba, koľko si ochotný
investovať do hodiniek a či ich chceš používať, len na behanie alebo aj iné aktivity. Tu máš celkom dobrý
článok - https://necenzurovane.sk/najlepsie-fitness-naramky . Máš tam popísané pre aj proti jednotlivých typov
náramkou a ich cenu. Kamoš má tie Honor Bandi a tiež si ich pochvaluje |
| |
|
|
| Od: Janka Kedy: 06. 04. 2019, 13:47
Na insportline nájdeš dobrý výber |
| |
|
| |
re: re: športovýy náramok |
| Od: Janči Kedy: 06. 04. 2019, 13:50
súhlasím, insportline má dobrý výber a sú kvalitné a za dobrú cenu - kamarátka má odtiaľ a je spokojná (ja
používam aplikáciu v mobile a to mi zatiaľ stačí keďže behám asi 2x do mesiaca) a vravela že s plnou
peňaženkou aj ušetrila na cene - je to cashbackový portál kde sa zaregistrovala a oni jej po nákupe poslali
nejaké peniaze späť. |
| |
|
|
| Od: Lenka Kedy: 04. 03. 2019, 14:44
Mám teraz nový náramok Honor a som s ním veľmi spokojná, dostala som ho od manžela k narodeninám. Je ružový a
je možné s ním ísť aj do vody. Meria kroky, tep aj prijíma správy. |
| |
|
|
| Od: Kedy: 03. 01. 2018, 08:24
celkom zalezi na tom aky mas rozpocet :) napis kolko chce investovat |
| |
|
| |
re: re: športovýy náramok |
| Od: Kedy: 04. 01. 2018, 09:53
Fuu neviem no, zase nechcem veľmi šetriť aby to nebol nejaký šmejd.takže dajme tomu nejakých 50 eur by mohlo
byť v pohode nie ? |
| |
|
|
Na tejto stránke sú zobrazené názory čitateľov a návštevníkov našich stránok.
Prevádzkovateľ nepreberá žiadnu zodpovednosť za prezentované názory a ani sa s nimi nemusí stotožňovať.
Zodpovednosť za príspevky nesú ich prispievatelia. IP adresa sa ukláda k príspevkom.