forum

Dnes je Nedeľa 24. septembra 2023 meniny má Ľuboš, Ľubor
Vyhľadať v Pozri:
Forum.Pozri.sk Fórum o aktualných temách Okná od Vekry
Nová téma    |   Uvodná strana fóra    |   Jednotlivo   |   Registrácia prezývky
Okná od Vekry
 Od: Petrik
Kedy: 01. 03. 2019, 09:51

Čavky. Zháňam kvalitné okná na dom, ktorý budeme prerábať v lete. Staré máme plastové a už nám neslúžia ako majú. Chcel by som zase plastové ale hľadám dobrú a istú kvalitu nakoľko sa mi zase nechce meniť po pár rokoch. Páči sa nám ponuka okien u Vekry, konkrétne jedny čo majú špeciálnu tepelnú výstuhu a to je to čo hľadáme, keďže bývame v chladnejšej doline, čiže izolácia je pre nás podstatná. Zatiaľ sme si dali vypracovať len nezáväznú ponuku a boli by sme aj veru s ňou spokojní. Bol by som rád keby ste mi niekto zdelil vaše skúsenosti ohľadom tejto firmy. Vďaka

Odpovedať

re: Okná od Vekry
Od: Hundrák
Kedy: 14. 01. 2021, 11:08

Tiež máme u Vekry vypracovanú objednávku na tento rok, najprv sme chceli iba biele ale keďže ich budeme dávať na dom tak sme si zvolili odtieň hnedej. Predsa to len bude lepšie ladiť. 

Odpovedať

Od: Lajzy
Kedy: 23. 01. 2020, 12:29

Chlapi a čo si myslíte že by mi bolo najlepšie na taký menší bungalov? Staváme si svojpomocne a okná budeme riešiť čoskoro. Pravda je že sme pri rušnejšej ceste tak neviem či biely plast by nebol veľmi rýchlo sivý. Ono je to tu dosť premávka niekedy. Zatiaľ som len tak zbežne kukal u Vekry čo ponúkajú a vyzerá že okrem okien dáme hneď aj vonkajšie žalúžie aj kôli tlmeniu hluku. 

Odpovedať

re: re: Okná od Vekry
Kedy: 24. 02. 2020, 11:38

Moc ti asi neporadím, nám ide Vekra ešte len okná robiť tento mesiac, ale asi by som tiež nešiel do bielej farby. Mne osobne by sa páčilo na dome to drevo, teda ak si možete dovoliť alebo ten dekor dreva. Z vnútra tie okná možu byť aj biele, takže by vám stačili len z vonka tie fólie. A tým pádom aj lepšia cena. No snáď dačo poriešite. 

Odpovedať

re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 16. 03. 2020, 12:13

No vyzerá, že sme sa rozhodli pre ten dekor, len ho budeme chcieť obojstranne, príde mi to také krajšie. 

Odpovedať

re: re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 08. 04. 2020, 11:38

Chápem vyzerá to tak reálnejšie. Tak nech to dobre dopadne. Nám ich akurát před týždňom spravili tak som rád že to mám z krku a už mám na tento rok pokoj

Odpovedať

re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 06. 05. 2020, 13:49

Nás to akurát o pár dní čaká, zamerať to boli takže už len výmena. A potom sa možeme pustiť do ďaľšieho:-)

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Od: Mako
Kedy: 22. 05. 2020, 11:31

Čau, prosím ťa ako ste spokojní s tým dekorom. Mám malý starý dom pri Bratislave ktorý chceme využívať ako chatku. Okná sú v katastrofálnom stave.  Nechcem nejak dávať drahé drevené okná tak som rozmýšľal nad tým dekorom aby to aspoň vyzeralo ako drevo. Vekru mám nedaľeko tak by som šiel pozisťovať ceny. Bolo by super keby som to nejak do júla stihol aby sme tam mohli tráviť viac času v lete. 

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 08. 06. 2020, 14:36

Máme ich urobené len chvílku takže moc nemožem hodnotiť. Ale okná vyzerajú dobre, dávali sme tie fólie z oboch strán, takže to vyzerá lepšie. Okná máme otváravé a pevné ale manipulácia je jednoduchá. Skús si urobiť cenovú ponuku, tiež sme si nechali spraviť na porovnanie. Ono ten rozdiel medzi bielym plastom a poťahovaným nie je dáky hrozný, preto sme si ho dali.

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 22. 06. 2020, 13:01

Super díky, poslal som im nezáväzný dopyt tak mi volali, prebrali sme dva druhy takže sa teraz rozhodujem. 

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Od: Hrucc
Kedy: 11. 08. 2020, 11:51

Tiež máme dekor na oknách. Máme dom asi s 12 oknami tak to som veru na drevo nevidel. Dostali sme u Vekry vtedy menšiu zľavu, takže sme neváhali a brali.  A ten plast je super, fakt keď si daľej tak to že to neni drevo ani nerozoznáš.

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 28. 08. 2020, 10:34

Už nám ich stihli urobiť pred týždňom, troška sme to museli posunúť, niečo nám do toho prišlo ale aspoň ešte na jeseň tam pobudneme kým sa bude dať.

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 16. 10. 2020, 11:02

Tak hlavne že ste to postíhali, verím že budete spokojní.  My sme ešte rozmýšľali nad výmenou okien na hosťovskom domčeku, je tam síce len pár okien ale tiež by sme ich potrebovali vymeniť. Možno to ale nechám na nový rok. Teraz neviem čo sa bude diať, všetci sú vystrašený druhou vlnou.

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 04. 11. 2020, 17:29

To chápem, ale možno by som bol vami ani nečakám, kým zaťiaľ normálne fungujú tak by som si ich asi dal urobiť, bohvie čo nám zase vláda vymyslí a nakoniec budeme zavretí doma a to už nič nevybavíme. Može sa to vliecť ešte pár mesiacov.

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 27. 11. 2020, 10:34

Tiež ma to napadlo, som so ženou o tom debatoval. Objednali sme ich a ešte pred vianocami nám ich prídu spraviť. Aspoň bude kľud. Ale dúfam že sa to bude už len zlepšovať, ako daľšie vlny už asi nedám. 

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Okná od Vekry
Od: Junas
Kedy: 18. 01. 2021, 11:18

Prosím vás ste s tými farebními plastovými oknami spokojný? My sme rozmýšľali nad nejakou hnedou farbou na náš dom. Chceli sme pôvodne drevo ale nevychádza nám to. Zatiaľ sme si u Vekry vyhliadli dve farby. Ešte som to nejak nevidel v reále tak by som si to išiel pozrieť. Oplatí sa jednostranná fólia alebo z oboch?

Odpovedať

Od: Jaroš
Kedy: 07. 02. 2020, 12:03

Asi by som ti odporučil drevo, no sám ho nemám ale keby som mal dom tak by som chcel drevené okná, alebo keď už nie drevo tak asi ten plast ale inej farby. My máme skúsenosť len s bielymi od Vekry ale čo som videl cena tých okien v rôznych dekoroch nebola zlá, takže aj taká možnosť by bola dobrá. Biele by som ale nedal, ako vravíš budú asi stále špinavé. 

Odpovedať

Kedy: 29. 08. 2019, 19:14

Okná máme založené druhým rokom. Bol som rád, že neboli žiadne odrhovačky s nimi. Vybrali sme oblejšie rámy EVO s bezpečnostným zasklením a čo nás potešilo že sme si konečne dali ornamentálne sklo na našu kúpeľu. To večné zaťahovanie predtým bolo na nervy

Odpovedať

Kedy: 30. 09. 2019, 14:16

Tak to je super, to je čo hľadám, zodpovednú a spoľahlivú firmu nie žiadnych vymýšľačov. Nám sa zdajú tiež fajn a aj po tej ponuke sme boli spokojný. Už sa nechceme náhliť tento rok, mali sme toho veľa takže asi po novom roku budeme objednávať. 

Odpovedať

re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 01. 11. 2019, 09:08

To určite, nervy pred sviatkami sa neoplatia. Ale určite nebudete ľutovať. Hlavne vyberte čo vám vyhovuje a myslím že je dobré byť osobne pri zakladaní. Ono aj keď si dajú záležať je dobré sa popýtať ak tak čo neviete ohľadom nastavovania a a tak.

Odpovedať

re: re: re: re: Okná od Vekry
Kedy: 23. 12. 2019, 07:36

To určite, stresu je teraz až až. Ale už máme naisto vybraté ktoré chceme, takže sa to len objednať aj je.

Odpovedať

Od: Pajo
Kedy: 09. 07. 2019, 10:21

Okná ešte len budeme meniť  na budúci rok. Ale tiež sme boli u nich v showroome a naozaj sa nám naplno venovali, a kdeže sa do okien moc nevyznám tak poradili ktoré by boli najlepšie.

Odpovedať

Od: Stany
Kedy: 12. 06. 2019, 08:46

Okná mám už skoro dva roky a sú dobré. Prvýkrát pred týždňom som si vyskúšal ich servis - sa mi zdalo že sa niečo stalo s oknom a poslali nám chlapíka veľmi rýchlo čo nám okno skontroloval. Našťastie sa to len nejak povolilo takže to dotiahol. Takže som rád že sa to rýchlo vybavilo.

Odpovedať

Od: Serdžo
Kedy: 25. 04. 2019, 11:54

Tak my sme dávali na náš dvojizbový byt plastové asi pred pár mesiacmi.  Pani čo nám spracovávala objednávku bola milá. Dokonca aj v showroome čo sme boli pozrieť nám bolo hodne poradené čo som bol vďačný nakoľko o oknách nemám ani tušenie. Inak okná sú dobré

Odpovedať

Od: Brano
Kedy: 12. 03. 2019, 13:07

Máme aj okná a aj dvere od Vekry. Okná sme si dávali robiť asi pred vyše rokom a dvere len pred pár mesiacmi. S firmou sme boli spokojní, dobrá a rýchla komunikácia, dalo sa s nimi dohodnúť. Myslím že aj zameranie okien nám urobili zadara takže to bol taký bonus – nie som si istý ale ako to je teraz. My sme si dávali klasický plast s dvojsklom na byt v paneláku koli zvukovej izolácii, nevravím že máme hlučno ale sem tam sa stane po večeroch že máme dákych grázlikov okolo a keďže sme na prvom tak to počuť. Zatiaľ sme veru spokojní, hlavne že máme väčší kľud a čo sa týka aj zimy tak teplota sa nám udržiavala takmer rovnako, takže aj to tesnenie či zasadenie je kvalitné.

Odpovedať

Na tejto stránke sú zobrazené názory čitateľov a návštevníkov našich stránok.
Prevádzkovateľ nepreberá žiadnu zodpovednosť za prezentované názory a ani sa s nimi nemusí stotožňovať.
Zodpovednosť za príspevky nesú ich prispievatelia. IP adresa sa ukláda k príspevkom.