forum

Dnes je Pondelok 09. septembra 2024 meniny má Martina
Vyhľadať v Pozri:
Forum.Pozri.sk Fórum o aktualných temách Rámiky z Grandoptical
Nová téma    |   Uvodná strana fóra    |   Jednotlivo   |   Registrácia prezývky
Rámiky z Grandoptical
 Od: Tinka
Kedy: 14. 03. 2019, 13:53

Kupujete niekto okuliare z Grandoptical? Hľadám taký jednoduchý dizajn ale modernejší , žiadne prehnané. Videla som že teraz je nejaká akcia aj na rámiky a aj šošovky u nich tak by som to chcela využť. Nejaká tá korunka ušetrená prijde vhod. Väčšinou nakupujem v takej malej predajni kde mi robí známa ale niekedy mám pocit že sú tam také troška nemoderné, takže by som chcela skúsiť aj dačo iné.

Odpovedať

re: Rámiky z Grandoptical
Od: Katarína
Kedy: 28. 08. 2024, 10:04

A dajú sa u nich zohnať aj lacnejšie rámiky? Rozmýšľam že by som si dala urobiť nové, tieto mám už niekoľko rokov a už aj tak vyzerajú.

Odpovedať

re: re: Rámiky z Grandoptical
Od: tamara
Kedy: 03. 09. 2024, 15:39

Mávajú dobré zľavy takže zoženieš aj lacnejšie. Niekedy býva aj kombinovaná zľava na rámiky a sklá takže aj tak sa dá ušetriť. Všetko dávajú na ich webovke:-)

Odpovedať

Od: Marcela
Kedy: 30. 07. 2024, 19:59

Ja som si bola minulý týždeň vybaviť slnečné dioptrické okuliare, tak snáď tento týždeň alebo teň ďaľší už budú hotové. Ale vybrala som pekný rámik a je aj pohodlný.

Odpovedať

Od: Adry
Kedy: 02. 07. 2024, 17:24

Mám veľmi dobrú skúsenosť s GrandOptical v NR. Bola to moja prvá návšteva optiky. Výber rámikov je veľký nevedela som ktoré vybrať. Pani bola moc ochotná a pomohla mi. Som s nákupom spokojná a aj cena bola prijateľská.

Odpovedať

Od: tamara
Kedy: 16. 05. 2024, 12:31

Máme odtiaľto okluliare celá rodina a sme spokojní.

Odpovedať

Od: Lýdia
Kedy: 06. 03. 2024, 16:15

Nemám skúsenosť s takýmito optikami. Nemajú drahý sortiment? Radšej chodím do malých rodinných. Celá rodina sme vždy takto chodili k jednej pani čo má optiku. Ale je to možno len o zvyku a pohodlnosti.

Odpovedať

Od: Barbora
Kedy: 12. 03. 2024, 11:28

Vieš čo záleží čo kupuješ. Tie lepšie značky sú možno niektoré drahšie ale ja napríklad v Grandopticale kupujem lacnejšie rámiky a vždy dlho vydržali, s kvalitou nebol problém a aj keď sa niečo s nimi stalo tak mi to väčšinou hneď opravili. Alebo treba využívať akcie, tie sú veľmi dobré.

Odpovedať

Od: Saška
Kedy: 17. 01. 2024, 14:15

Ja by som tiež potrebovala vymeniť rámik, už ho nosím pár rokov ale som lenivá si niekam zájsť. Už bol aj raz lepený ale teda životnosť má dobrú. A to som kupovala len v miestnej optike.

Odpovedať

Kedy: 23. 01. 2024, 17:06

Skús pozrieť v GrandOpticale ak máš nejakú pobočku po ruke. Je celkom dobrý výpredaj a dajú sa zohnať rámiky aj s 50% zľavou. A dokonca je aj zľava na sklá takže ak by si chcela vymeniť tak by sa možno oplatilo.

Odpovedať

re: re: re: Rámiky z Grandoptical
Kedy: 01. 02. 2024, 15:23

Tak to by som mohla, chodím do Optimy v Košiciach tak pôjdem pokukať. Videla som že ešte je stále akcia a dokonca nejaké meranie zraku čo by som tiež mohla skúsiť, už asi viac ako dva roky som nebola na kontrole zraku.

Odpovedať

Od: Ornela
Kedy: 18. 01. 2024, 12:43

Tak to už prežili svoje:-))

Odpovedať

Kedy: 19. 01. 2024, 09:01

No to je pravda, sú to vlastne moje prvé okuliare a nejak nie a nie sa s tými rámikmi rozlúčiť.

Odpovedať

Od: Toník
Kedy: 15. 12. 2023, 10:10

Tiež mám od nich okuliare a sú dobré

Odpovedať

Od: Tánička
Kedy: 26. 09. 2023, 18:34

Ceny majú dobré a aj sortiment. Rada nakupujem ich značky, nepotrpím si na nejaké svetové.

Odpovedať

Kedy: 15. 11. 2023, 18:02

Tak ceny sú podobné ako všade, okuliare proste nie sú lacná záležitosť. Hlavne záleží čo radi nosíte, či stačia obyčajné jednoduché bez značky či si potrpíte na nejakej drahej značke. No a hlavne či o okuliare sa staráte či ich len tak nechávate pohodené hocikde. Osobne mám rada jednoduchosť a za lacnejšie. Ale zatiaľ som od nich mala okuliare aj pár rokov, ale je pravda že ja s každou vecou zaobchádzam opatrne. Inak vždy nájdem čo hľadám.

Odpovedať

Od: Jaroslava 33
Kedy: 23. 10. 2023, 19:22

To áno, tiež som mala dosť tých lacnejších rámikov a bola som spokojná. Teraz nosím skôr šošovky ale tiež majú super výber a dá sa nakupovať online čo mi moc vyhovuje.

Odpovedať

Od: Ľuba
Kedy: 16. 08. 2023, 19:16

Mám odtiaľto už druhé slnečné a sú dobrej kvality

Odpovedať

Od: Rafina
Kedy: 01. 06. 2023, 11:45

Kupujem v Grandoptical už niekoľko rokov. Som s ich okuliarmi a aj službami spokojná. Vždy majú pekný sortiment, často sa aj obmieňa a taktiež super akcie.

Odpovedať

Od: Andrea
Kedy: 15. 05. 2023, 15:35

Inak minulý mesiac merali zadarmo zrak, je to rýchle a hlavne bolo veľa dostupných termínov, takže za dva dni som bola objednaná - čo sa u môjho očného nemôže stať.

Odpovedať

Od: VikTorka
Kedy: 07. 02. 2023, 19:31

Tie ceny sú teda vyššie ale zase keď som tam bola tak optička boli hrozne milá a vyznala sa, a to je niekdy podstatnejšie. Ale určite si tam zase niekedy zájdem.

Odpovedať

Od: Epos
Kedy: 02. 03. 2023, 14:44

Tak tiež si myslím že majú celkovo dobré služby a jednanie je profesionálne, ono záleží kto tam robí, ale to je všade.

Odpovedať

Od: Ewysa
Kedy: 10. 01. 2023, 17:48

Ja som dostala voucher na Vianoce do Grandopticalu tak pôjdem na nákup:-) Už potrebujem nový rámik, tento starý mám už dlho a teda vidno na ňom že je opotrebovaný.

Odpovedať

Od: Nikuš
Kedy: 13. 12. 2022, 13:26

Rámiky sú dobrej kvality, vždy vydržia dlho. Teraz som kupovala poukážky do GrandOpticalu pre brata a jeho manželku na Vianoce. Prišlo mi to praktické tak snáď urobia radosť.

Odpovedať

Od: Polinka35
Kedy: 22. 09. 2022, 12:31

Za mňa je to tiež dobrá a kvalitná optika. Viem, že sú tam aj dosť drahé okuliare ale napríklad zatiaľ sa mi nestalo že by som mala s nimi problém, takže možno je lepšie si priplatiť za dobrú kvalitu.

Odpovedať

Od: Epos
Kedy: 22. 11. 2022, 17:33

Tiež som s kvalitou okuliarov z Grandopticalu nemal problém. Okuliare vždy vydržali dlho.

Odpovedať

Od: Mariena
Kedy: 11. 07. 2022, 18:32

Ja inú optiku ani nemám blízko ale v GrandOptical som spokojná. Chodím tam zriedka na nákup slnečných okuliarov. Dioptrické našťastie nenosím.

Odpovedať

Od: SiminaK
Kedy: 16. 08. 2022, 11:48

Áno tie ich slnečné sú fajn, tiež ich mám a nemôžem sa sťažovať. Dobrá kvalita za super cenu.

Odpovedať

Od: Sosifa
Kedy: 24. 05. 2022, 17:00

osobne si myslím že je to dobrá optika, bola som tam už pár krát ale myslím že ceny budú asi v každej optike rovnaké. Záleží dosť aké služby ponúkajú alebo aj akcie.

Odpovedať

Kedy: 16. 06. 2022, 10:04

No to je pravda, ja som v Grandopticale využila snáď všetky služby čo majú, či meranie, opravu okuliarov apod. Dokonca som mala vybavenú aj Kartičku čo mi veľmi pomohlo keď sa mi okuliare pokazili. Takže skúsenosť celkovo dobrá. A hlavne personál je veľmi príjemný čo je vlastne tiež dôvod prečo teda chodím iba sem.

Odpovedať

Od: Karla
Kedy: 26. 04. 2022, 17:22

Ja som tu bola asi dvakrát. Rámiky som si vybrala, ceny mi prišli fajn u niektorých ale zase niečo bolo asi drahšie. No je pravda že tam pracoval milý personál a to som si dávala aj merať zrak u optometristu.

Odpovedať

Od: Elia
Kedy: 18. 01. 2022, 19:35

Kupovala som si dioprické slnečné okuliare. Bola akcia tak som to chcela využiť. Je pravda že predtým som bola asi v Grandopticale len raz. Mám to troška ďaľej takže chodím aj do našej menšej optiky čo máme v meste. Ale inak som tam bola spokojná, páčil sa mi výber rámikov.

Odpovedať

Od: Borka
Kedy: 31. 01. 2022, 13:43

A si s nimi spokojná? ja som si všimla že mávajú v Grande akcie a som veru nad tými okuliarmi rozmýšľala.

Odpovedať

Kedy: 07. 02. 2022, 17:00

Áno som, už dlhšie som si ich chcela kúpiť. Hlavne ich nosím keď šoférujem keď je slnko. Neznášala som keď mi to bilo do očí.

Odpovedať

re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical
Od: Borka
Kedy: 18. 02. 2022, 09:23

Tak to je super, na šoférovanie by sa mi asi tiež hodili. Takže dúfam, že čoskoro nejaká tá zľavička nabehne aby som si ich išla dať urobiť.

Odpovedať

re: re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical
Kedy: 08. 03. 2022, 14:39

Hlavne treba pozerať na tú stránku, ono to tam často menia. Tiež som sa tak dostala k zľavám.

Odpovedať

Od: Romana Fliegová
Kedy: 25. 10. 2021, 10:15

V Grandopticale som si dala urobiť multifokálne okuliare teraz v akcii tak ich testujem. Je to zvláštny pocit ale myslím, že si časom pomaly zvyknem.

Odpovedať

Od: Miriel
Kedy: 23. 11. 2021, 17:08

dá sa na ne zvyknúť v pohode, Tiež som ich tam kupovala ale nie v akcii, no mohla som počkať:-)

Odpovedať

Od: Romana Fliegová
Kedy: 14. 12. 2021, 15:34

Tak ja som na tú akciu tiež len náhodne narazila. No oplatilo sa. Aspoň viem, že keď budem niečo do budúcna potrebovať tak si zístím či nie sú na to zľavy.

Odpovedať

Od: Akasy
Kedy: 09. 07. 2021, 13:20

Ja mám rada celkom tie ich šošovky. Od prvého nosenia som nemala žiadny problém

Odpovedať

Od: Roxy
Kedy: 24. 07. 2021, 18:46

A neprekážali ti zo začiatku? Ja mám zatiaľ len okuliare a keď som bola naposledy v Grandoptical tak som sa pýtala na nejaké šošovky pre mňa a odporučili iWear sensitive. Ale ešte som ich neskúšala.

Odpovedať

Od: Akasy
Kedy: 11. 08. 2021, 14:17

Práveže nie, od začiatku mi vobec nevadili. A to som už predtým mala nejaké a vždy mi akoby niečo prekážalo v oku. Neviem čím to bolo, no proste u týchto I Wear som to nemala. A hlavne tie sensitive sú pre začiatočníkov, tak určite vyskúšaj a uvidíš

Odpovedať

Od: Roxy
Kedy: 21. 09. 2021, 12:58

Dík, už som vyskúšala a celkom pohode. Hneď na prvý krát sa mi ich aj podarilo nasadiť hoci to bol boj.

Odpovedať

Od: Paťa
Kedy: 08. 03. 2021, 11:41

Ja rozmýšľam na dioptrickými slnečnými okuliarmi. Len chcem počkať na nejakú akciu u nich, je ich toľko že sa to stále mení, tak snáď čoskoro.

Odpovedať

Od: Lucika
Kedy: 07. 04. 2021, 12:45

Tie som si v BB dávala robiť minulý rok a som spokojná. Ja som ich kupovala síce v normálej cene pretože som ich potrebovala narýchlo ale viem že akcie bývajú na ne často, tak určite niečo bude.

Odpovedať

Od: Paťa
Kedy: 04. 05. 2021, 12:54

No trafila som akurát na akciu na dioptrické slnečné sklá tak už mi ich robia. Predsa sa dočkám. A cenovo myslím že tiež nie zle.

Odpovedať

Od: Mirra
Kedy: 04. 06. 2021, 09:38

Tá akcia sa oplatí, moj muž si ich tiež dával u nich robiť. Predsa len keď sa dá tak radšej troška ušetríme.

Odpovedať

Od: Annie
Kedy: 10. 02. 2021, 11:27

Ja chodím už len do Avionu. Pomohli mi keď sa mi povolil rámik a urobili mi ich na počkanie. Príjemné slečny.

Odpovedať

Od: Lorka
Kedy: 20. 01. 2021, 10:36

Bola som pred vianocami v BB na pobočke kôli novým rámikom a dostala som zľavu. Ono to mali na výklade napísané ale nevšimla som si ale potešila som sa:-)

Odpovedať

Od: Olga
Kedy: 13. 01. 2021, 12:54

Rámiky sú dobrej kvality, ja si vždy počkám takto po vianociach na zľavy a potom všetko pokúpim.

Odpovedať

Od: Bolie
Kedy: 24. 11. 2020, 12:18

Ja som poslala muža, pretože si prisadol okuliare a troška ich pokrivil. A tiež mu ich urobili v Grandoptical na počkanie,takže prišiel domov vysmiaty ako lečo.

Odpovedať

Od: Samty
Kedy: 10. 12. 2020, 08:48

Tak myslím,že niektoré tie služby musia urobiť narýchlo, človek nemôže ostať bez okuliarov. Také čistenie a utiahnutie mi urobili hneď za pár minút. 

Odpovedať

Od: poly
Kedy: 06. 10. 2020, 13:03

Tak ja som bola vďačná že mi opravili okuliare s ktorými ma asi v dvoch optikách odmietli.

Odpovedať

Od: Olinka
Kedy: 07. 07. 2020, 11:26

Máme jednu v Banskej Bystrici a bola som rada keď nám ju otvorili. Predtým som chodila do BA keď som mala služobku.

Odpovedať

Od: Aja
Kedy: 27. 07. 2020, 13:05

Ano v BB je dobrá predajňa. Dostala som poukážku k narodeninám na nákup tak som ju tam aj využila.

Odpovedať

Od: Samty
Kedy: 07. 09. 2020, 11:44

Tak mi máme v Blave niekoľko pobočiek Grandoptical a bola som už snáď v každej z nich:-)) Bohužiaľ okuliare nosím už od mala takže som tam varená, pečená, keďže stále niečo nové potrebujem.

Odpovedať

Od: Jolly
Kedy: 02. 06. 2020, 14:26

Ochrana očí je dôležitá, či v lete ale aj keď sledujeme telku, netreba proste pri monitoroch sedieť kým sa nemusí. Mám už takmer 50 rokov a oči celkom v poriadku, mám len okuliare na čítanie ale som s nimi spokojná. Inak mi predajňa prišla pekná a sortiment široký.

Odpovedať

Od: Cristy
Kedy: 02. 01. 2020, 14:37

No ja som si musela dať zmerať zrak keďže som začala rozmazane vidieť do diaľky na jedno oko. Bohužial som skončila s okuliarmi ale boli zlatí a pomohli mi vybrať rámiky s ktorými som spokojná a fakt vyzerám v nich dobre. A ani toľko nestáli.

Odpovedať

Od: Minka
Kedy: 10. 02. 2020, 15:47

Ja som s tým meraním bola spokojná, a výhoda je že ti to aspoň odrátajú z tej ceny keď u nich kúpiš okuliare

Odpovedať

Kedy: 03. 03. 2020, 10:36

Určite, každé ušetrené eur je dobré, snažím sa šetriť kde sa dá, až mi je z toho niekedy smutno. No čo už. Ja som tam bola prvý krát a som si myslela že sa robí len dáka základná kontrola zraku ale fakt porobili všetko, takže som hneď vedela na čom som. 

Odpovedať

Kedy: 13. 03. 2020, 10:52

Tam ti urobia komplet meranie, ono by to bolo o ničom keby ti len zmerali zrak len tak približne. Takže je to na dobrej úrovni.

Odpovedať

Kedy: 30. 03. 2020, 15:55

No super, už som tam stihla objednať manžela, stále žmurká keď kuká na telku a už ma to hnevalo. Takže som zvedavá čo mu o dva týždne tam povedia.

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical
Kedy: 08. 04. 2020, 09:56

Tak ono to ani nemusí nič znamenať, tiež moja polovička žmurkala a bolo to len unavenými očami. Ale zase istota je istota, aby si zbytočne neuškodil. A možno mu bude len treba okuliare k telke. Tiež som si tam pred mesiacom nejaké kúpila a fakt je to lepšie a tie oči nie sú také unavené. No ale asi najlepšie by bolo nezízať na bednu stále:-)

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical
Kedy: 15. 04. 2020, 11:11

Tak si mala pravdu, má to z unavených očí takže vyfasoval len tie na TV, takže väčšinou keď kuká niečo dlhšie tak ich má. A pomohlo. Teraz si myslí, že je  ako pán inteligentný s okuliarmi na nose:-))

Odpovedať

re: re: re: re: re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical
Kedy: 15. 05. 2020, 10:44

Tak vidíš nakoniec to nebolo vážne. Je dobré mať okuliare k telke alebo aj na PC. Ja mám také doma v zásobe. Fakt človek čo stále do monitoru alebo na nejakú obrazovku kuká mal by chrániť tie oči aj tak. No a hlavne chodiť kontrolovať ten zrak aspoň raz za čas. Ešte že je to vyšetrenie také rýchle a bez nejakej čakačky. 

Odpovedať

Od: Karka
Kedy: 16. 01. 2020, 09:15

Keď som tam bola zmerať zrak tak mi prišli profesionálnejší ako keď som bola u normálneho očného.

Odpovedať

Od: Abby
Kedy: 19. 12. 2019, 08:18

Väčšinou čakám na akcie ale to snáď všade. Prečo by som platila celú sumu keď to môžem mať o niekoľko percent dole:-) Ale do Grandopticalu chodím celkom rada, či pekné rámiky ale aj pani ktorá tam pracuje je hrozne zlatá.

Odpovedať

Kedy: 07. 10. 2019, 12:45

V Grandoptical som varená pečená. Vždy tu nakupujem či okuliare ale aj kadejaké tie doplňky

Odpovedať

Od: Sofi
Kedy: 09. 10. 2019, 12:43

A cenovo je to dobré?

Odpovedať

Kedy: 21. 10. 2019, 14:21

Ale áno dá sa, majú kadejaké akcie a tam vždy nakúpim výhodne

Odpovedať

Od: Sofi
Kedy: 08. 11. 2019, 08:44

Tak super ja nemám moc skúsenosť s okuliarmi ale zháňam nejaké na leto už dopredu. Vidím že majú ešte tú akciu na slnečné tak tam zbehnem. 

Odpovedať

Kedy: 22. 11. 2019, 09:13

Tak tiež sa mi podarilo nakúpiť v tej akcii

Odpovedať

Kedy: 09. 07. 2019, 10:03

Tiež nemôžem nič vytknúť. Navšívila som asi 2 pobočky a vždy som sa stretla s ústretovosťou personálu. 

Odpovedať

Od: Bekka
Kedy: 10. 06. 2019, 20:48

Akcie mávajú fakt dobré. V normálnych cenách tam nenakupujem. Väčšinou si počkám. A okuliare mi vydržia aj dlhšie, takže kvalitou by som povedala že sú dobré

Odpovedať

Od: denisa33
Kedy: 07. 05. 2019, 11:01

Okuliare odtiaľ sú fajn - mám už niekoľko a pred týždňom som kúpila aj slnečné na leto, a keď kupuješ v akcii tak sa to naozaj oplatí

Odpovedať

Od: Simona
Kedy: 26. 03. 2019, 10:02

Kupovala som asi pred dvoma týždňami v akcii nejaké okuliare a vyšlo ma to dobre. Mala som odtiaľ už nejaké aj predtým takže okuliare odtiaľ mi vyhovujú. A myslím že aj moderných kúskov tam nájdeš

Odpovedať

Od: Livy
Kedy: 27. 08. 2019, 20:29

Koli horšiemu videniu som ich navštívila zmerať zrak. Správali sa profesionálne čo ma potešilo. Potom som si vybrala rámiky s pomocou predavačky a myslím že za pár dní som ich mala aj hotové. Dokonca mi potom to meranie zraku neúčtovali.

Odpovedať

Na tejto stránke sú zobrazené názory čitateľov a návštevníkov našich stránok.
Prevádzkovateľ nepreberá žiadnu zodpovednosť za prezentované názory a ani sa s nimi nemusí stotožňovať.
Zodpovednosť za príspevky nesú ich prispievatelia. IP adresa sa ukláda k príspevkom.