|
Rámiky z Grandoptical | | Od: Tinka Kedy: 14. 03. 2019, 13:53
Kupujete niekto okuliare z Grandoptical? Hľadám taký jednoduchý dizajn ale modernejší , žiadne prehnané.
Videla som že teraz je nejaká akcia aj na rámiky a aj šošovky u nich tak by som to chcela využť. Nejaká tá
korunka ušetrená prijde vhod. Väčšinou nakupujem v takej malej predajni kde mi robí známa ale niekedy mám
pocit že sú tam také troška nemoderné, takže by som chcela skúsiť aj dačo iné. |
| |
|
|
re: Rámiky z Grandoptical |
| Od: Katarína Kedy: 28. 08. 2024, 10:04
A dajú sa u nich zohnať aj lacnejšie rámiky? Rozmýšľam že by som si dala urobiť nové, tieto mám už niekoľko
rokov a už aj tak vyzerajú. |
| |
|
| |
re: re: Rámiky z Grandoptical |
| Od: tamara Kedy: 03. 09. 2024, 15:39
Mávajú dobré zľavy takže zoženieš aj lacnejšie. Niekedy býva aj kombinovaná zľava na rámiky a sklá takže aj
tak sa dá ušetriť. Všetko dávajú na ich webovke:-) |
| |
|
|
| Od: Marcela Kedy: 30. 07. 2024, 19:59
Ja som si bola minulý týždeň vybaviť slnečné dioptrické okuliare, tak snáď tento týždeň alebo teň ďaľší už
budú hotové. Ale vybrala som pekný rámik a je aj pohodlný. |
| |
|
|
| Od: Adry Kedy: 02. 07. 2024, 17:24
Mám veľmi dobrú skúsenosť s GrandOptical v NR. Bola to moja prvá návšteva optiky. Výber rámikov je veľký
nevedela som ktoré vybrať. Pani bola moc ochotná a pomohla mi. Som s nákupom spokojná a aj cena bola
prijateľská. |
| |
|
|
| Od: tamara Kedy: 16. 05. 2024, 12:31
Máme odtiaľto okluliare celá rodina a sme spokojní. |
| |
|
|
| Od: Lýdia Kedy: 06. 03. 2024, 16:15
Nemám skúsenosť s takýmito optikami. Nemajú drahý sortiment? Radšej chodím do malých rodinných. Celá rodina
sme vždy takto chodili k jednej pani čo má optiku. Ale je to možno len o zvyku a pohodlnosti. |
| |
|
| |
| Od: Barbora Kedy: 12. 03. 2024, 11:28
Vieš čo záleží čo kupuješ. Tie lepšie značky sú možno niektoré drahšie ale ja napríklad v Grandopticale
kupujem lacnejšie rámiky a vždy dlho vydržali, s kvalitou nebol problém a aj keď sa niečo s nimi stalo tak mi
to väčšinou hneď opravili. Alebo treba využívať akcie, tie sú veľmi dobré. |
| |
|
|
| Od: Saška Kedy: 17. 01. 2024, 14:15
Ja by som tiež potrebovala vymeniť rámik, už ho nosím pár rokov ale som lenivá si niekam zájsť. Už bol aj raz
lepený ale teda životnosť má dobrú. A to som kupovala len v miestnej optike. |
| |
|
| |
| Od: Barbora Kedy: 23. 01. 2024, 17:06
Skús pozrieť v GrandOpticale ak máš nejakú pobočku po ruke. Je celkom dobrý výpredaj a dajú sa zohnať rámiky
aj s 50% zľavou. A dokonca je aj zľava na sklá takže ak by si chcela vymeniť tak by sa možno oplatilo. |
| |
|
| | |
re: re: re: Rámiky z Grandoptical |
| Od: Saška Kedy: 01. 02. 2024, 15:23
Tak to by som mohla, chodím do Optimy v Košiciach tak pôjdem pokukať. Videla som že ešte je stále akcia a
dokonca nejaké meranie zraku čo by som tiež mohla skúsiť, už asi viac ako dva roky som nebola na kontrole
zraku. |
| |
|
| |
| Od: Ornela Kedy: 18. 01. 2024, 12:43
Tak to už prežili svoje:-)) |
| |
|
| | |
| Od: Saška Kedy: 19. 01. 2024, 09:01
No to je pravda, sú to vlastne moje prvé okuliare a nejak nie a nie sa s tými rámikmi rozlúčiť. |
| |
|
|
| Od: Toník Kedy: 15. 12. 2023, 10:10
Tiež mám od nich okuliare a sú dobré |
| |
|
|
| Od: Tánička Kedy: 26. 09. 2023, 18:34
Ceny majú dobré a aj sortiment. Rada nakupujem ich značky, nepotrpím si na nejaké svetové. |
| |
|
| |
| Od: Barbora Kedy: 15. 11. 2023, 18:02
Tak ceny sú podobné ako všade, okuliare proste nie sú lacná záležitosť. Hlavne záleží čo radi nosíte, či
stačia obyčajné jednoduché bez značky či si potrpíte na nejakej drahej značke. No a hlavne či o okuliare sa
staráte či ich len tak nechávate pohodené hocikde. Osobne mám rada jednoduchosť a za lacnejšie. Ale zatiaľ som
od nich mala okuliare aj pár rokov, ale je pravda že ja s každou vecou zaobchádzam opatrne. Inak vždy nájdem
čo hľadám. |
| |
|
| |
| Od: Jaroslava 33 Kedy: 23. 10. 2023, 19:22
To áno, tiež som mala dosť tých lacnejších rámikov a bola som spokojná. Teraz nosím skôr šošovky ale tiež majú
super výber a dá sa nakupovať online čo mi moc vyhovuje. |
| |
|
|
| Od: Ľuba Kedy: 16. 08. 2023, 19:16
Mám odtiaľto už druhé slnečné a sú dobrej kvality |
| |
|
|
| Od: Rafina Kedy: 01. 06. 2023, 11:45
Kupujem v Grandoptical už niekoľko rokov. Som s ich okuliarmi a aj službami spokojná. Vždy majú pekný
sortiment, často sa aj obmieňa a taktiež super akcie. |
| |
|
|
| Od: Andrea Kedy: 15. 05. 2023, 15:35
Inak minulý mesiac merali zadarmo zrak, je to rýchle a hlavne bolo veľa dostupných termínov, takže za dva dni
som bola objednaná - čo sa u môjho očného nemôže stať. |
| |
|
|
| Od: VikTorka Kedy: 07. 02. 2023, 19:31
Tie ceny sú teda vyššie ale zase keď som tam bola tak optička boli hrozne milá a vyznala sa, a to je niekdy
podstatnejšie. Ale určite si tam zase niekedy zájdem. |
| |
|
| |
| Od: Epos Kedy: 02. 03. 2023, 14:44
Tak tiež si myslím že majú celkovo dobré služby a jednanie je profesionálne, ono záleží kto tam robí, ale to
je všade. |
| |
|
|
| Od: Ewysa Kedy: 10. 01. 2023, 17:48
Ja som dostala voucher na Vianoce do Grandopticalu tak pôjdem na nákup:-) Už potrebujem nový rámik, tento
starý mám už dlho a teda vidno na ňom že je opotrebovaný. |
| |
|
|
| Od: Nikuš Kedy: 13. 12. 2022, 13:26
Rámiky sú dobrej kvality, vždy vydržia dlho. Teraz som kupovala poukážky do GrandOpticalu pre brata a jeho
manželku na Vianoce. Prišlo mi to praktické tak snáď urobia radosť. |
| |
|
|
| Od: Polinka35 Kedy: 22. 09. 2022, 12:31
Za mňa je to tiež dobrá a kvalitná optika. Viem, že sú tam aj dosť drahé okuliare ale napríklad zatiaľ sa mi
nestalo že by som mala s nimi problém, takže možno je lepšie si priplatiť za dobrú kvalitu. |
| |
|
| |
| Od: Epos Kedy: 22. 11. 2022, 17:33
Tiež som s kvalitou okuliarov z Grandopticalu nemal problém. Okuliare vždy vydržali dlho. |
| |
|
|
| Od: Mariena Kedy: 11. 07. 2022, 18:32
Ja inú optiku ani nemám blízko ale v GrandOptical som spokojná. Chodím tam zriedka na nákup slnečných
okuliarov. Dioptrické našťastie nenosím. |
| |
|
| |
| Od: SiminaK Kedy: 16. 08. 2022, 11:48
Áno tie ich slnečné sú fajn, tiež ich mám a nemôžem sa sťažovať. Dobrá kvalita za super cenu. |
| |
|
|
| Od: Sosifa Kedy: 24. 05. 2022, 17:00
osobne si myslím že je to dobrá optika, bola som tam už pár krát ale myslím že ceny budú asi v každej optike
rovnaké. Záleží dosť aké služby ponúkajú alebo aj akcie. |
| |
|
| |
| Od: SiminaK Kedy: 16. 06. 2022, 10:04
No to je pravda, ja som v Grandopticale využila snáď všetky služby čo majú, či meranie, opravu okuliarov apod.
Dokonca som mala vybavenú aj Kartičku čo mi veľmi pomohlo keď sa mi okuliare pokazili. Takže skúsenosť celkovo
dobrá. A hlavne personál je veľmi príjemný čo je vlastne tiež dôvod prečo teda chodím iba sem. |
| |
|
|
| Od: Karla Kedy: 26. 04. 2022, 17:22
Ja som tu bola asi dvakrát. Rámiky som si vybrala, ceny mi prišli fajn u niektorých ale zase niečo bolo asi
drahšie. No je pravda že tam pracoval milý personál a to som si dávala aj merať zrak u optometristu. |
| |
|
|
| Od: Elia Kedy: 18. 01. 2022, 19:35
Kupovala som si dioprické slnečné okuliare. Bola akcia tak som to chcela využiť. Je pravda že predtým som bola
asi v Grandopticale len raz. Mám to troška ďaľej takže chodím aj do našej menšej optiky čo máme v meste. Ale
inak som tam bola spokojná, páčil sa mi výber rámikov. |
| |
|
| |
| Od: Borka Kedy: 31. 01. 2022, 13:43
A si s nimi spokojná? ja som si všimla že mávajú v Grande akcie a som veru nad tými okuliarmi rozmýšľala. |
| |
|
| | |
| Od: Elia Kedy: 07. 02. 2022, 17:00
Áno som, už dlhšie som si ich chcela kúpiť. Hlavne ich nosím keď šoférujem keď je slnko. Neznášala som keď mi
to bilo do očí. |
| |
|
| | | |
re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical |
| Od: Borka Kedy: 18. 02. 2022, 09:23
Tak to je super, na šoférovanie by sa mi asi tiež hodili. Takže dúfam, že čoskoro nejaká tá zľavička nabehne
aby som si ich išla dať urobiť. |
| |
|
| | | | |
re: re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical |
| Od: Elia Kedy: 08. 03. 2022, 14:39
Hlavne treba pozerať na tú stránku, ono to tam často menia. Tiež som sa tak dostala k zľavám. |
| |
|
|
| Od: Romana Fliegová Kedy: 25. 10. 2021, 10:15
V Grandopticale som si dala urobiť multifokálne okuliare teraz v akcii tak ich testujem. Je to zvláštny pocit
ale myslím, že si časom pomaly zvyknem. |
| |
|
| |
| Od: Miriel Kedy: 23. 11. 2021, 17:08
dá sa na ne zvyknúť v pohode, Tiež som ich tam kupovala ale nie v akcii, no mohla som počkať:-) |
| |
|
| | |
| Od: Romana Fliegová Kedy: 14. 12. 2021, 15:34
Tak ja som na tú akciu tiež len náhodne narazila. No oplatilo sa. Aspoň viem, že keď budem niečo do budúcna
potrebovať tak si zístím či nie sú na to zľavy. |
| |
|
|
| Od: Akasy Kedy: 09. 07. 2021, 13:20
Ja mám rada celkom tie ich šošovky. Od prvého nosenia som nemala žiadny problém |
| |
|
| |
| Od: Roxy Kedy: 24. 07. 2021, 18:46
A neprekážali ti zo začiatku? Ja mám zatiaľ len okuliare a keď som bola naposledy v Grandoptical tak som sa
pýtala na nejaké šošovky pre mňa a odporučili iWear sensitive. Ale ešte som ich neskúšala. |
| |
|
| | |
| Od: Akasy Kedy: 11. 08. 2021, 14:17
Práveže nie, od začiatku mi vobec nevadili. A to som už predtým mala nejaké a vždy mi akoby niečo prekážalo v
oku. Neviem čím to bolo, no proste u týchto I Wear som to nemala. A hlavne tie sensitive sú pre začiatočníkov,
tak určite vyskúšaj a uvidíš |
| |
|
| | | |
| Od: Roxy Kedy: 21. 09. 2021, 12:58
Dík, už som vyskúšala a celkom pohode. Hneď na prvý krát sa mi ich aj podarilo nasadiť hoci to bol boj. |
| |
|
|
| Od: Paťa Kedy: 08. 03. 2021, 11:41
Ja rozmýšľam na dioptrickými slnečnými okuliarmi. Len chcem počkať na nejakú akciu u nich, je ich toľko že sa
to stále mení, tak snáď čoskoro. |
| |
|
| |
| Od: Lucika Kedy: 07. 04. 2021, 12:45
Tie som si v BB dávala robiť minulý rok a som spokojná. Ja som ich kupovala síce v normálej cene pretože som
ich potrebovala narýchlo ale viem že akcie bývajú na ne často, tak určite niečo bude. |
| |
|
| | |
| Od: Paťa Kedy: 04. 05. 2021, 12:54
No trafila som akurát na akciu na dioptrické slnečné sklá tak už mi ich robia. Predsa sa dočkám. A cenovo
myslím že tiež nie zle. |
| |
|
| | | |
| Od: Mirra Kedy: 04. 06. 2021, 09:38
Tá akcia sa oplatí, moj muž si ich tiež dával u nich robiť. Predsa len keď sa dá tak radšej troška ušetríme. |
| |
|
|
| Od: Annie Kedy: 10. 02. 2021, 11:27
Ja chodím už len do Avionu. Pomohli mi keď sa mi povolil rámik a urobili mi ich na počkanie. Príjemné slečny. |
| |
|
|
| Od: Lorka Kedy: 20. 01. 2021, 10:36
Bola som pred vianocami v BB na pobočke kôli novým rámikom a dostala som zľavu. Ono to mali na výklade
napísané ale nevšimla som si ale potešila som sa:-) |
| |
|
|
| Od: Olga Kedy: 13. 01. 2021, 12:54
Rámiky sú dobrej kvality, ja si vždy počkám takto po vianociach na zľavy a potom všetko pokúpim. |
| |
|
|
| Od: Bolie Kedy: 24. 11. 2020, 12:18
Ja som poslala muža, pretože si prisadol okuliare a troška ich pokrivil. A tiež mu ich urobili v Grandoptical
na počkanie,takže prišiel domov vysmiaty ako lečo. |
| |
|
| |
| Od: Samty Kedy: 10. 12. 2020, 08:48
Tak myslím,že niektoré tie služby musia urobiť narýchlo, človek nemôže ostať bez okuliarov. Také čistenie a
utiahnutie mi urobili hneď za pár minút. |
| |
|
|
| Od: poly Kedy: 06. 10. 2020, 13:03
Tak ja som bola vďačná že mi opravili okuliare s ktorými ma asi v dvoch optikách odmietli. |
| |
|
|
| Od: Olinka Kedy: 07. 07. 2020, 11:26
Máme jednu v Banskej Bystrici a bola som rada keď nám ju otvorili. Predtým som chodila do BA keď som mala
služobku. |
| |
|
| |
| Od: Aja Kedy: 27. 07. 2020, 13:05
Ano v BB je dobrá predajňa. Dostala som poukážku k narodeninám na nákup tak som ju tam aj využila. |
| |
|
| | |
| Od: Samty Kedy: 07. 09. 2020, 11:44
Tak mi máme v Blave niekoľko pobočiek Grandoptical a bola som už snáď v každej z nich:-)) Bohužiaľ okuliare
nosím už od mala takže som tam varená, pečená, keďže stále niečo nové potrebujem. |
| |
|
|
| Od: Jolly Kedy: 02. 06. 2020, 14:26
Ochrana očí je dôležitá, či v lete ale aj keď sledujeme telku, netreba proste pri monitoroch sedieť kým sa
nemusí. Mám už takmer 50 rokov a oči celkom v poriadku, mám len okuliare na čítanie ale som s nimi spokojná.
Inak mi predajňa prišla pekná a sortiment široký. |
| |
|
|
| Od: Cristy Kedy: 02. 01. 2020, 14:37
No ja som si musela dať zmerať zrak keďže som začala rozmazane vidieť do diaľky na jedno oko. Bohužial som
skončila s okuliarmi ale boli zlatí a pomohli mi vybrať rámiky s ktorými som spokojná a fakt vyzerám v nich
dobre. A ani toľko nestáli. |
| |
|
| |
| Od: Minka Kedy: 10. 02. 2020, 15:47
Ja som s tým meraním bola spokojná, a výhoda je že ti to aspoň odrátajú z tej ceny keď u nich kúpiš okuliare |
| |
|
| | |
| Od: Cristy Kedy: 03. 03. 2020, 10:36
Určite, každé ušetrené eur je dobré, snažím sa šetriť kde sa dá, až mi je z toho niekedy smutno. No čo už. Ja
som tam bola prvý krát a som si myslela že sa robí len dáka základná kontrola zraku ale fakt porobili všetko,
takže som hneď vedela na čom som. |
| |
|
| | | |
| Od: Minka Kedy: 13. 03. 2020, 10:52
Tam ti urobia komplet meranie, ono by to bolo o ničom keby ti len zmerali zrak len tak približne. Takže je to
na dobrej úrovni. |
| |
|
| | | | |
| Od: Cristy Kedy: 30. 03. 2020, 15:55
No super, už som tam stihla objednať manžela, stále žmurká keď kuká na telku a už ma to hnevalo. Takže som
zvedavá čo mu o dva týždne tam povedia. |
| |
|
| | | | | |
re: re: re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical |
| Od: Minka Kedy: 08. 04. 2020, 09:56
Tak ono to ani nemusí nič znamenať, tiež moja polovička žmurkala a bolo to len unavenými očami. Ale zase
istota je istota, aby si zbytočne neuškodil. A možno mu bude len treba okuliare k telke. Tiež som si tam pred
mesiacom nejaké kúpila a fakt je to lepšie a tie oči nie sú také unavené. No ale asi najlepšie by bolo nezízať
na bednu stále:-) |
| |
|
| | | | | | |
re: re: re: re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical |
| Od: Cristy Kedy: 15. 04. 2020, 11:11
Tak si mala pravdu, má to z unavených očí takže vyfasoval len tie na TV, takže väčšinou keď kuká niečo dlhšie
tak ich má. A pomohlo. Teraz si myslí, že je ako pán inteligentný s okuliarmi na nose:-)) |
| |
|
| | | | | | | |
re: re: re: re: re: re: re: re: Rámiky z Grandoptical |
| Od: Minka Kedy: 15. 05. 2020, 10:44
Tak vidíš nakoniec to nebolo vážne. Je dobré mať okuliare k telke alebo aj na PC. Ja mám také doma v zásobe.
Fakt človek čo stále do monitoru alebo na nejakú obrazovku kuká mal by chrániť tie oči aj tak. No a hlavne
chodiť kontrolovať ten zrak aspoň raz za čas. Ešte že je to vyšetrenie také rýchle a bez nejakej čakačky. |
| |
|
| |
| Od: Karka Kedy: 16. 01. 2020, 09:15
Keď som tam bola zmerať zrak tak mi prišli profesionálnejší ako keď som bola u normálneho očného. |
| |
|
|
| Od: Abby Kedy: 19. 12. 2019, 08:18
Väčšinou čakám na akcie ale to snáď všade. Prečo by som platila celú sumu keď to môžem mať o niekoľko percent
dole:-) Ale do Grandopticalu chodím celkom rada, či pekné rámiky ale aj pani ktorá tam pracuje je hrozne
zlatá. |
| |
|
|
| Od: Karka Kedy: 07. 10. 2019, 12:45
V Grandoptical som varená pečená. Vždy tu nakupujem či okuliare ale aj kadejaké tie doplňky |
| |
|
| |
| Od: Sofi Kedy: 09. 10. 2019, 12:43
A cenovo je to dobré? |
| |
|
| | |
| Od: Karka Kedy: 21. 10. 2019, 14:21
Ale áno dá sa, majú kadejaké akcie a tam vždy nakúpim výhodne |
| |
|
| | | |
| Od: Sofi Kedy: 08. 11. 2019, 08:44
Tak super ja nemám moc skúsenosť s okuliarmi ale zháňam nejaké na leto už dopredu. Vidím že majú ešte tú akciu
na slnečné tak tam zbehnem. |
| |
|
| | | | |
| Od: Karka Kedy: 22. 11. 2019, 09:13
Tak tiež sa mi podarilo nakúpiť v tej akcii |
| |
|
|
| Od: SiminaK Kedy: 09. 07. 2019, 10:03
Tiež nemôžem nič vytknúť. Navšívila som asi 2 pobočky a vždy som sa stretla s ústretovosťou personálu. |
| |
|
|
| Od: Bekka Kedy: 10. 06. 2019, 20:48
Akcie mávajú fakt dobré. V normálnych cenách tam nenakupujem. Väčšinou si počkám. A okuliare mi vydržia aj
dlhšie, takže kvalitou by som povedala že sú dobré |
| |
|
|
| Od: Kedy: 07. 05. 2019, 11:01
Okuliare odtiaľ sú fajn - mám už niekoľko a pred týždňom som kúpila aj slnečné na leto, a keď kupuješ v akcii
tak sa to naozaj oplatí |
| |
|
|
| Od: Simona Kedy: 26. 03. 2019, 10:02
Kupovala som asi pred dvoma týždňami v akcii nejaké okuliare a vyšlo ma to dobre. Mala som odtiaľ už nejaké aj
predtým takže okuliare odtiaľ mi vyhovujú. A myslím že aj moderných kúskov tam nájdeš |
| |
|
| |
| Od: Livy Kedy: 27. 08. 2019, 20:29
Koli horšiemu videniu som ich navštívila zmerať zrak. Správali sa profesionálne čo ma potešilo. Potom som si
vybrala rámiky s pomocou predavačky a myslím že za pár dní som ich mala aj hotové. Dokonca mi potom to meranie
zraku neúčtovali. |
| |
|
|