|
Incon okná - vaše skúsenosti | | Od: Rastik Kedy: 03. 03. 2021, 12:14
Budeme prvýkrát meniť okná na našom byte, sme na vyvýšenom prízemí takže by sme chceli lepšie funkcie vrátane
bezpečnostných. Zo všetkých firiem čo sme pozerali tak Incon ponúka stavebnú hĺbku 84mm a to sa nám pozdáva. K
tomu by sme chceli aj lepšie sklá a tomu by sme dali urobiť aj dvere aby sme to mali komplet. Máte niekto s
touto firmou skúsenosti? |
| |
|
|
re: Incon okná - vaše skúsenosti |
| Od: Cavo Kedy: 27. 07. 2023, 12:24
Nám sa akurát vybavuje u nich objednávka. Chceme plastové s trojsklom na byt. Založili vám ich nejak okolo 4-5
týždňov? V polke septembra chceme ísť preč tak aby sa to stihlo. |
| |
|
| |
re: re: Incon okná - vaše skúsenosti |
| Od: Ina Kedy: 05. 08. 2023, 19:10
Asi záleží aj na type okien a koľko ich je. Myslím že vo vašom prípade to bude tak rýchlo ako u nás takže by
som povedala za mesiac. To si myslím je úplne v pohode. |
| |
|
| | |
re: re: re: Incon okná - vaše skúsenosti |
| Od: Cavo Kedy: 23. 08. 2023, 10:13
Tak sú to štyry okná na trojizbový byt. Ale už sme sa dohodli a za dva týždne nám ich urobia, takže sa to
krásne stihne ako sme chceli. |
| |
|
|
| Od: 32Oleš Kedy: 28. 06. 2023, 20:16
Incon mi robil na dome drevené okná. Kvalita je dobrá, tesnia dobre a aj jednoducho sa ovládajú. |
| |
|
|
| Od: Ina Kedy: 18. 01. 2023, 15:07
My u nich tiež vybavujeme nové okná. Chceme plastové ale ešte riešime doma sklo, parapety a aj nejaké to
tienenie. Prerábame celý byt takže meníme všetko postupne. |
| |
|
| |
| Od: Gibi Kedy: 22. 02. 2023, 09:44
Tak to by sme tiež potrebovali takto komplet meniť, len kde vziať tie peniaze:-( |
| |
|
| | |
| Od: Ina Kedy: 23. 02. 2023, 17:25
Tak je pravda, že to nie je lacná záležitosť ale zase je to investícia na dlho a na tomto by som teda
nešetrila. Napríklad tu keď zaplatíš všetko vopred tak ti dajú aj zľavu, takže sme niečo ušetrili. Nie je to
moc ale aspoň dačo. |
| |
|
| | | |
re: re: re: re: Incon okná - vaše skúsenosti |
| Od: Frankie Kedy: 10. 05. 2023, 13:01
Presne, tiež sme im to tak zaplatili aby sme to mali lacnejšie. Ale určite sa dá okrem toho aj dohodnúť na
lepšej cene. A teda súhlasím, toto sú proste investície kde proste netreba žgrlošiť. |
| |
|
|
| Od: JurajHrčka Kedy: 26. 10. 2022, 09:24
Nie sú zlý, je to známa firma a už dlho na trhu. Ja osobne som mal s nimi dobrú skúsenosť. Môj známy mal síce
nejaký problém s jedným oknom keď mu urobili ale potom sa to opravilo a od vtedy čo viem má kľud. |
| |
|
| |
| Od: Frankie Kedy: 21. 12. 2022, 13:57
Ja som teda zo začiatku s Inconom ani moc nerátal, pretože cena bola viacmenej rovnaká ako u ďaľších výrobcov
čo sme oslovili. Nakoniec nám ale nejakých pár percent dali dole a vyšli nám najlepšie:-) Okná sú fajn,
zakladali nám ich pred vyše rokom a ani raz sme teda nereklamovali. |
| |
|
|
| Od: Hery Kedy: 30. 08. 2022, 17:52
Ja mám s Inconom dobrú skúsenosť. Okná nám urobili na mieru, dokonca sme mali špeciálnu požiadavku na tvar
okna a nebol s tým žiadny problém. Všetko sa realizovalo podľa dohodnutého času takže sa to krásne stihlo.
Okná máme sice len krátko ale sú zatiaľ bez závady. |
| |
|
|
| Od: Frankie Kedy: 27. 12. 2021, 11:25
Tak čo už vám ich spravili? Či ste to kôli korone odložili? |
| |
|
| |
| Od: Rastik Kedy: 28. 12. 2021, 19:19
Nie nie neodložili sme, prečo by sme mali? Firma bola otvorená a robili normálne takže ich máme hotové. Šlo to
dobre, som spokojný aj s prácou a tiež oknami, tak už len nech dlho dlho slúžia. |
| |
|
| | |
| Od: Frankie Kedy: 25. 01. 2022, 16:35
Tak to je fajn, my sme to tiež celkom dobre stihli, bolo to síce len tak tak koncom roku pred sviatkami ale
firma to zvládla dobre. Sme radi že to už máme z krku. |
| |
|
|
| Od: Nyok Kedy: 15. 11. 2021, 12:22
Incon je dobrý, majú kvalitné profily. My sme ich dávali na náš byt před niekoľkými rokmi a nikdy sme nemali
problém a nič sme nereklamovali. |
| |
|
| |
| Od: Liborek Kedy: 07. 12. 2021, 14:44
Súhlasím, tiež som s nimi spokojný. |
| |
|
|
| Od: Panči Kedy: 18. 10. 2021, 15:15
tiež ich máme už pár rokov a v pohode |
| |
|
|
| Od: Panči Kedy: 18. 10. 2021, 15:15
tiež ich máme už pár rokov a v pohode |
| |
|
|
| Od: Oli.ver Kedy: 01. 09. 2021, 09:43
Myslím, že Inconom nič nepokazíte. Brat ich má na novostavbe bungalovu. Je to naša výroba a určite by som ich
uprednostnil pred nejakými dovážanými. |
| |
|
| |
| Od: Rastik Kedy: 22. 09. 2021, 13:29
Vďaka. Veď aj preto že sú slovenské sme sa pre nich rozhodli. Už na ďaľší týždeň nám ich budú zakladať. |
| |
|
|
| Od: Frankie Kedy: 03. 06. 2021, 17:57
Poďla mňa má Incon dobré okná, tiež ich zvažujeme. Majú tie Inoutic Prestige profily (čo je nemecká výroba) a
čo som teda počul že sú dobré a je tiež možné zasklenie dvojsklom a tiež trojsklom. A zase na druhej strane je
to predsa len Slovenská firma, takže žiadne dovozy zo zahraničia. Už by som veru do nejakých Poľských okien
nešiel. |
| |
|
| |
| Od: Rastik Kedy: 11. 06. 2021, 11:32
To určite chápem, tiež už nechceme len tak hocijaké okná. Vlastne ten profil bol tiež dôvod prečo ich chceme.
Čo som si všetko preštudoval tak nám prišli najlepšie. |
| |
|
| | |
| Od: Frankie Kedy: 24. 06. 2021, 15:40
Napríklad cenovo by som povedal že tam v porovnaní s inými firmami ten rozdiel veliký nebol ale zase čo sme
zatiaľ s nimi riešili tak mi prišli promptnejší. Takže u nás aj to rozhodlo. Nechce sa mi stále niekoho
nahánať a prosiť sa. |
| |
|
| | | |
| Od: Rastik Kedy: 02. 07. 2021, 09:56
To je pravda, podstatné je ako sa firma ku všetkému stavia. Niekto sa len chce nabaliť a predať čo najdrahšie.
Takže tu sme ocenili to nevnucovanie sa a ochotu poradiť čo najlepšie pre nás. |
| |
|
| | | | |
re: re: re: re: re: Incon okná - vaše skúsenosti |
| Od: Frankie Kedy: 15. 07. 2021, 17:47
To je jasné, tiež som alergický keď ma niekto v obchode stále otravuje a chce mi niečo nasilu predať. Ale
myslím si, že je aj na ľudoch ktorý tam pracujú. A idete teda do tých Luxury? My chceme tie okná na byt a teda
tiež nám boli odporučené tieto. |
| |
|
| | | | | |
re: re: re: re: re: re: Incon okná - vaše skúsenosti |
| Od: Rastik Kedy: 25. 07. 2021, 10:21
Áno budeme dávať tie luxury hnedej farby s oblým krídlom. Bude to dvosklo - bezpečnostné lepenie. Termín sme
si dali na september, teraz ešte beháme kade tade po chatách a dovolenkách. Potom už bude Kľud. |
| |
|
| | | | | | |
re: re: re: re: re: re: re: Incon okná - vaše skúsenosti |
| Od: Frankie Kedy: 19. 08. 2021, 17:20
Tak to máte za chvíľku. My ich budeme meniť nejak pred zimou asi. Cheme to stihnúť do vianoc. |
| |
|
|
| Od: Liborek Kedy: 22. 04. 2021, 10:43
Luxury máme tiež na byte a sme spokojní. Robili nám ich chlapi z BB a povedal by som, že si dali záležať. No
samozrejme je dobré keď sa na nich troška dohliadne. |
| |
|
| |
| Od: Rastik Kedy: 07. 05. 2021, 11:14
Tak samozrejme s tým rátam. Plánujem byť vždy po ruke. Inak sme sa tiež rozhodli pre tie Luxury |
| |
|
| | |
| Od: Liborek Kedy: 27. 05. 2021, 13:49
Tak super, mne osobne prišli najlepšie čo sa týka funkcií. Máme ich robené s rovným krídlom a dali sme si aj
bezpečnostné zasklenie. |
| |
|
|
| Od: MarekP Kedy: 09. 03. 2021, 12:44
Tiež riešime okná a čo sme si dali urobiť ponuky tak nám Incon vyšiel najlepšie. No uvidíme, chceme meniť až
koncom roku. Rozmýšľame zatiaľ nad tými luxury tak uvidíme. |
| |
|
| |
| Od: Rastik Kedy: 17. 03. 2021, 10:51
Tiež sa rozhodujeme medzi Luxury ale páčia sa nám aj design ale tie majú užší profil. No uvidíme. Hlavne
chceme nejaké lepšie sklá. |
| |
|
| | |
| Od: MarekP Kedy: 25. 03. 2021, 17:39
Tak to určite bezpečnostné zasklenie si teraz dáva veľa ľudí. Tiež to zvažujeme. Ešte máme celkom čas takže sa
snažíme pokombinovať čo najviac aby okná spĺňali čo požadujeme. Inak nám dosť poradili čo sme nevedeli takže
ak niečo nevieš radšej sa popýtaj. Ja som bol z veľa vecí tak troška mimo. |
| |
|
| | | |
| Od: Rastik Kedy: 09. 04. 2021, 11:08
Tak to som si už pozisťoval. Nebol som si istý celkom či dáme dvojsklo alebo trojsklo ale povedali teda, čo by
nám bolo najvýhodnejšie tak sme si dali poradiť. Odporučili teda dvojsklo, predsa len sme pri ceste a je to
hlučnejšie. Dokonca že by bol dekor na mieste, pretože biele by moc čisté neboli dlho. Tak ešte riešime aj
farbu:-) |
| |
|
|